Teafás kutyasampon

Német Juci első találkozása a teafás kutyasamponnal

Terméktapasztalat: teafás kutyasampon

Nos megtörtént a néven nem nevezhető szörnyűség, amennyiben kiskutyám most először habozva ugrott a habok közé. :-) Úgy értem teljes lendülettel, de nyakig habosan. A várt hisztéria egyébként elmaradt, magához képest rezignáltan tűrte a fürdetést.

Első alkalommal a teafa illatú terméket próbáltam ki. Tartottam tőle, hogy a sampon, mint általában az ilyen természet-bőrbarát tisztálkodó szerek, nem fog habzani és nehéz lesz vele dolgozni, de ellenkezőleg: nagyon jól kezelhető. Nem azt mondom, hogy egy gyűszűnyi elég volt, de úgymond “reális” mennyiség elégnek bizonyult és mint azt korábban említettem: német juciról van szó, tehát bundája azért akad szépen. Az illat nagyon kellemes, nem túl erős, és elég gyorsan semlegessé válik, ami szerintem kutyánál fontos, hiszen nem az a cél, hogy egy budiillatosító golyót vigyek haza pórázon. Semmilyen allergiás reakciót nem tapasztaltam (pedig akarva-akaratlan én is kaptam), nem volt vakarózás, sem pedig pánikszerű fetrengés útszéli “illatlelőhelyekben”. A tisztító hatásra nem volt panasz, a bundája első alkalommal is egész máshogy festett az eljárás után, az pedig, hogy élővízben is használhatom, olyan kényelmi szempont, ami miatt egészen biztosan az Önök termékét fogom vásárolni legközelebb is. (Megjegyzem: a vízben is gyorsan oldódott, nem maradtak habfoszlányok, gondolom tehát, hogy a halak is dobtak rá egy lájkot.)

Summa summárum: a sampon bevált, én megszerettem, a művésznő kelletlen beleegyezéséről biztosított, úgyhogy: ötös, leülhetnek. :-)

F. Gábor

német juhász

Írj hozzászólást