rivka-1A Faith Products a „Faith in Nature” díjnyertes természetes szépségápolási termékcsalád.

Az üzletet Rivka Rose alapította több mint negyven évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy olyan bőr-és hajápoló termékeket hozzon létre, melyek természetes összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak szintetikus módon előállított adalékanyagokat, és nincsenek káros hatással sem a felhasználóra, sem a környezetre. Ez úgy igaz ma is, akárcsak akkor.

A korai úttörő napoktól kezdve a cég folyamatosan növekedik Rivka és férje, Aaron, irányításával. Működési elvük, hogy ötvözzék a legkorszerűbb termelési és gyártási technológiákat a növényekről szóló tudás és ismeretek alapján, melyek esetenként akár több ezer éves múltra is visszatekintenek. Céljuk, hogy a legjobb minőségű régi és új anyagok valódi keverékét hozzák létre.

rivka-2Örök érvényű igazság, hogy jobb a természettel harmóniában dolgozni, mint a természet ellen.

A fentieket figyelembe véve tevékenykedünk a mai napig. Tudjuk, hogy mindig lehet valami újat tanulni. Ezekben az eszmékben nemcsak mi hiszünk, hanem Te is. Együtt pedig képesek vagyunk egy jobb világot létrehozni, és egy jobb életet. Egy olyan életet, ahol tényleg hiszünk a természetben (angolul a „hiszünk a természetben” így hangzik: faith in nature), és törődünk vele, ami a közös jövőnkre hosszú távon pozitívan fog kihatni.

Hisszük, hogy ez megvalósul. Lassan, de biztosan.
A következő 40 év során.