Miért ajánljuk a Waff kutya samponokat?

A Waff termékek természetes alapanyagokból készültek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket és illatanyagot illetve kőolaj származékokat (parabének, szulfátok) sem, melyek irritálhatnák kedvence bőrét.  A termékek pH értéke kifejezetten a kutyák számára lett kifejlesztve. A samponok teljesen lebomlanak a környezetben.

Kutyakozmetikusoktól kapott visszajelzések alapján kölyökkutya fürdetésekor sem tapasztaltak allergén reakciókat.

Milyen típusú kutyusoknak ideálisak a Waff termékek?

Kutyakozmetikusok visszajelzései alapján a Waff  termékek puhává, selymessé, lággyá teszik a szőrt, így főleg az ilyen szőrrel rendelkezdő kutyusoknak ajánlják őket.

Többek között: yorkshire, máltai selyemkutya, bichon havanese, coton de tulear, shih tzu, tibeti terrier, spánielek, bobtail, ír szetter, berni pásztor, golden retriever… és még sokan mások.

Milyen illata van a termékeknek?

Kellemes, enyhe növényi illatuk. A gazdiktól kapott visszajelzések alapján az illatok nem erősek, és körülbelül 2-3 hétig csökkentik a szagképződést.

A sampon jól habzik?

Igen, minimum 5x-ös hígítási arány mellett nagyon jól felhabzik.

A sampon használatától „szállni” fog a kutya szőre?

A kozmetikusoktól eddig kapott visszajelzések alapján a termékek antisztatikus hatásúak, vagyis nem „száll” tőlük a kutyák szőre.

Hogyan használjam a terméket, ha a kutyusomat otthon szeretném megfürdetni?

Egy tégelybe tegyen egy adag sampont, majd hígítsa fel minimum 5x-ös mennyiségű vízzel. Eztkövetően rázza fel.

Zuhanyozza le a kutyust kézmeleg vízzel, majd a hígított samponnal mossa meg a kutyus szőrét. A samponos víz a szemeibe, füleibe ne menjen! Mosás után alaposan öblítse ki a szőrt. Használjon FaithfulFriend balzsamot, hogy kondicionálja a szőrt. Öblítse ki, majd alaposan törölje meg kedvencét egy puha, száraz törölközővel.  Fésülje ki a szőrt, és szárítsa meg kedvencét.

Érzékeny bőrű kutyán használhatóak a termékek?

Kozmetikusoktól kapott visszajelzések alapján a korábban kifejezetten hipoallergén samponnal fürdetett kutyusoknál sem történt bőr irritáció. Ám mivel minden kutyus más, így ha a kutyáját eddig hipoallergén samponnal fürdette, javasoljuk, hogy először tesztelje a sampont egy kisebb felületen (egyik mancs), és ha nem történik allergiás reakció, csak akkor használja a terméket a teljes test felületen.

Melyik termék bőrbarát a 4 sampon közül?

Minden termék bőrbarát. A teafa erőteljesebb tisztítóhatással bír, mint a többi illat, emiatt ezt kifejezetten koszos kutyusok fürdetéséhez ajánljuk.

Mennyi ideig felhasználható egy bontott termék?

A termékeken található nyitott tégely szimbólumban egy 12-es számjegy található, ami azt jelenti, hogy felbontástól számított 12 hónapig biztonsággal használható a termék, a megfelelő tárolási körülmények mellett.

Mi a kutyasamponok pH értéke?

A gyártótól kapott visszajelzés alapján 6-os az értékük.