Kiszállítási információk

A csomagok kiszállításában futárszolgálattal dolgozunk együtt, akik a megrendeléseket az ország teljes területére kiszállítják. A szállítás díja 990 Ft. Bruttó 15.000 Ft felett a kiszállítás DÍJMENTES az ország egész területére.
Ha a rendelése 12:00 (dél) előtt beérkezett hozzánk, a csomagját még az adott munkanapon összekészítjük, és átadjuk a futárszolgálatnak. (A 12:00 óra után beérkezett rendelések egy része még aznap kiküldése kerülhet, ám ami biztos, hogy a következő munkanapon hagyja el a raktárunkat.)

A futár az elvitt csomagokat az átvételt követő munkanapon (pénteki felvétel esetén hétfőn) kézbesíti Önnek, munkaidőben, előreláthatóan 8:00-17:00 óra között.

Kérjük, hogy figyelje e-mail postafiókját, mert a DPD futárszolgálat előzetesen értesítést küld Önnek a kézbesítés várható idejéről. Ebben az e-mailben szerepelni fog a csomagszám is, melynek segítségével nyomon követheti a DPD weboldalán a csomagja útját: https://www.dpd.com/hu vagy érdeklődhet náluk direktben az alábbi elérhetőségeken is:

Tel: +361 501 6200
E-mail: dpd@dpd.hu

Amennyiben a kiszállítás időpontjában a futár nem találja Önt a megadott címen, akkor a következő munkanapon még egyszer megpróbálja kézbesíteni a csomagját. Ha ez sem sikerülne, a csomag visszaküldésre kerül a feladóhoz. Emiatt fontos, hogy ha nem lesz elérhető az e-mailben visszaigazolt kiszállítási napon, akkor mindenképpen jelezze a futárszolgálat felé, illetve nekünk is e-mailben.

Megrendelhetem a termékeket telefonon is?

Megköszönjük, ha a megrendelést írásban adja le nekünk. Akár a weboldalunkon keresztül online rendelés formájában, akár emailben szívesen fogadjuk a rendeles@kutyasampon.hu e-mail címen. A telefonon felvett rendelések esetén számos hiba lehetőség adódhat, pl. egy nem pontosan feljegyzett szállítási cím, ami később bonyodalmakhoz vezethet és a csomag késését is okozhatja.

Mennyibe kerül a termék szállítási díja?

990 Ft. Ezért az összegért cserébe gyors kiszállítást biztosítunk. Ha délig megérkezik hozzánk a megrendelése, akkor a csomagot aznap kiküldjük és a következő munkanapon már kézbesíti is a DPD futár.

Személyesen szeretném átvenni a terméket. Van erre lehetőség?

Természetesen. Nagytarcsai raktárunkban átvehető a megrendelés személyesen is. A raktár címe: Vesta International Kft , 2142 Nagytarcsa, Kereskedelmi Park 1. Szilas u. 7-9. (a második körforgalomból rögtön jobbra kihajtva éri el a Kereskedelmi Parkot, majd a kétfelé ágazó szerviz úton balra kell hajtani, és a kék-sárga „Ketten Gép” zászlóig eljönni, itt befordulni, és kettővel mellettük található meg cégünk raktára).

Fontos kérés: az átvétel előtt egy munkanappal legyen szíves leadni a megrendelését, hogy a raktáros kollégáknak legyen idejük összekészíteni a következő napra a számos aznap beérkezett rendelés mellett. Rugalmasságával megkönnyíti a munkánkat, és lehetőséget biztosít számunkra a gyorsabb kiszolgálásra.

Leadtam a megrendelést, de elfelejtettem szólni, hogy a kiszállítás napján csak egy adott időszakban tartózkodom otthon/munkahelyen. Mi a teendőm?

A kiszállítási nap reggelén 8:00 óra körül hívja fel a DPD futárszolgálat ügyfélszolgálatát, mondja be a nevét és a kiszállítás címkét, és jelezze feléjük, hogy aznap Ön mikor elérhető. Az ügyfélszolgálatos pici türelmét kéri, felhívja a futárt, és egyeztetni vele az időpontot. A futárok igyekeznek rugalmasan kezelni a kéréseket, és segítség a számukra, ha reggel 8:00-kor telefonál, mert akkor tervezik meg az aznapi kiszállítás útvonalát. Ilyenkor van még lehetőségük a változtatásra. Később, a nap előrehaladtával már nehezebben vitelezik ki az ilyen jellegű kéréseket.