Szamóca Kutyakozmetika

Kipróbáltam a samponokat és igazán jók  a tapasztalataim…
 Jól tisztít, gazdaságos, nem irritál (eddigi tapasztalat szerint).
 Legjobban talán a kókuszolajos tetszett, de csak az illata miatt.
 A többi is nagyon kellemes


Pereczke – Kutyakozmetika

“A kamillás sampont próbáltam ki még csak. Nagyon jól habzott, szerintem 5x higitással az ideális. Illata kellemes volt, egy havanese kutyust fürdettem, a szőre szép lett igazán meg voltam elégedve. Én 5 literes kiszerelésben gondolkodom, nekem az a gazdaságos. Igérem a héten további kutyáim is fürdenek próbálom a többi sampont is.”


P. Karina-kutyakozmetikus

Teafás kutyasampon: 
Kimondottan erős és intenzív a tisztító hatása, rendkívül meg vagyok elégedve vele. Az illata a másik 2 (kamillás, kókuszos) sampon mellett kevésbé kellemes, de egyáltalán nem mondható rossznak. Szerintem érdemes piszkosabb kutyusok esetében ezzel indítani, majd második fürdetéshez a másik 2 (kamilla, kókusz) közül választani egyet.


Aradiné Kati

Kamillás:
Kipróbáltuk, és csak jó véleménnyel vagyok róla.
1. Nagyon jó illata van
2. Sosem volt még ilyen finom illatú a kutyám. Még napokkal a fürdés után is.
3. A kutymó még sosem viselte ilyen jól a fürdetést, nem csípte a szemét, és nem vakarózott utána.
4. Kis mennyiség kellett, de alaposan tisztított. Nagyon jól habzik.
Szóval mindent összevetve nagyon elégedett vagyok, és köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam.


Andre – Kutyakozmetikus

Teszteltem őket, nekem a teafás jött be a leginkább (gomba ölő hatása miatt), tisztítanak, jól habzik. 1/10ben hígítottam. Kozmetikáról lévén szó, mindenképpen az 5 literes kiszerelés a gazdaságos.


Tóth Nikoletta

Nagyon elégedettek vagyunk vele, Zazu szőre azóta is illatozik és nem a tipikus kutya szaga van, amit eddig tapasztaltunk fürdetés után fél nappal. A sampon kellemes illatú és nagyon jól habzik, és szerintem jól is tisztít. Zazu bőre pedig nem allergizált, ez nagyon jó eredmény.


K. Adrienn

Kókuszos:
Igazad volt, a kókuszos kutyasamponnak olyan finom illata van, hogy megszagoltuk, férjemmel egymásra néztünk, és egymás szavába vágva hangzottak el az alábbiak:
Férjem: húúú, ezt én fogom használni, nem a kutya!
Én: hmm, ezt megisszuk, nem pazaroljuk el a kutyára!
Szóval nem tudom, Beigli kutyából hogyan lesz kókuszos Beigli, de még az is lehet, hogy a végén őt fogjuk megenni! 🙂


F.Ramóna és Lili

Megfürdettem Lilit a samponnal , csodásan puha lett tőle a bundija es az illata az a visszafogott kókusz, szuper ❤️ imádjuk ❤️ a képek nem adjak annyira vissza, mert mar hosszú a bundink, de imádjuk 😊
Most még fésülködünk 😃 , de csodásan puha és selymes a bundija 😊


Liza kutyus és Bettina

Imádjuk a sampont, mert tökéletesen és szuperül habzik. A fürdést most már kedvencem is élvezi, hisz nagyon sokat szórakozunk a sok buborékkal fürdés közben. Számomra is nagy megkönnyebbülés, hisz végre egy olyan samponunk lehet, amiben maximálisan megbízhatunk!


T.P. Kriszitina és Chloé

Megnyírtam Chloét! Hátát, szeménél, fülét, a kis pofija még vissza van, meg is fürdettem az új samponnal ..
Egyszerűen isteni ❤️ Soha nem volt még ennyire selymes és csillogó a szőre! Az illata is fantasztikus! ❤️

Kozmetikushoz hordom, nagyon ritkán csinálom én, ám most a kis baleset miatt (konzervet evett és büdös lett tőle), úgy gondoltam, akkor teljes renoválást csinálok!
Imádom ezt a sampont, ha viszem kozmetikushoz elviszem és külön kérem, hogy ezzel fürdessék!
Köszönöm! ❤️


T.Mónika és Lara

Köszönöm szépen, hogy kipróbálhattuk ezt a szuper sampont! Yorki kutyusunk szőre fényes és puha lett, az illata pedig nagyon kellemes! A kókuszosat próbáltuk ki, biztosan vásárolni fogunk belőle! 🙂

Nagyon örülök, hogy ezzel a natúr termékkel ápolhatom a kiskutyusunk érzékeny bőrét. 🙂


Liza – Kutyakozmetika

„A samponok úgy tűnik inkább a puha, hosszúszőrű kutyáknál alkalmazható igazán. A tisztító hatás kiváló. Jó a sampon antisztatikus tulajdonsága. Kellemes, lágy tapintásúvá, könnyen fésülhetővé teszi a kutya szőrzetét. Enyhén szőrbontó hatású.  A samponadagoló 5:1 arányú hígításnál, kiváló krémes habot hozott létre, megkönnyítve a tisztítási folyamatot. Kézi fürdetésnél is jól habzó, krémes, selymes hab keletkezett. Az illata kellemes, főképp a kókuszos, és a kamilla. A levendulás néhány kutyusnál, úgymond ” parfümözési” reakciót váltott ki. Valószínűleg, kicsit erősnek vélték az illatot. A gazdiknak tetszet az illatvilág. Allergiás reakcióról nem kaptunk vissza jelzést, még olyan kutyusok felöl sem, akik kizárólag hipoallergén samponnal fürdethetők.”


P. Karina-kutyakozmetikus

Kókuszos:
Elképesztően jó az illata, nagyon jó a tisztító hatása. Szintén pozitívumként emelném ki, hogy nagyon jól hígítható, tehát abszolút gazdaságos. Selymesen fényessé varázsolta a kutyusok szőrét, így az könnyen fésülhetővé vált, mely nagy öröm volt a gazdik számára. Csak ajánlani tudom ezeket a termékeket.


Bully – Kutyakozmetika

“A samponhoz és a hatásfok eléréséhez ( amit fehér színű kutyuson próbáltunk) 0,5:5 – arány jó tisztító és habzó képességgel rendelkezik már az első mosás közben, extra koszos kutyán is jól alkalmazható a második mosásnál. A négy illat rendkívül finom, a saját „kedvenc” sorrendem:  levendula, teafa, kókusz, kamilla fürdetés közben rendkívül kioldódnak az illóolajak, már-már szinte engem is nyugtat a levendula.”


Szőke Viktória, kutyakozmetikus

„Ma használtam először a kondicionálót. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, amit a kondicionálóval elértem, mellette szóljon még, hogy a száraz kezemet is ápolja. 🙂 Tőlem megy egy csillagos ötös a balzsamnak!”


Hegyi Kata, kutyakozmetikus

Teafás:
Ami nálam elvárás egy samponnal kapcsolatban az, hogy megfelelően tisztítson, egy lemosással is, ami főleg a kiállítási kutyáknál fontos, amik relatív gyakran vannak fürdetve. Az érzékeny bőrű, vagy nehezen kezelhető állatoknál is fontos tényező. A másik a kiadósság, mert hozzám nagytestű, hosszú szőrű kutyák, árképzés szempontjából nagyon nem mindegy!

Érzékeny kutyán nem próbáltam, a két saját törpeschnauzerem volt az alany. Nem voltak extrán koszosak, sem szagosak, bár a Dirty Dog változatot kértem, általában a legerősebbet használom szinte minden márkából. Jól kezelhető volt utána szőrük, balzsamot nem használtam.

Már nyírósak a schnazik, így csak az egyik hátán maradt kemény a szőr, azt meg is tartotta, fontos, mert van amelyik sampontól túl puha lett, kiállításra az, trimmelős szőrhöz nem alkalmas.

A nadrágjuk extra hosszú, fehér, természetesen elszíneződik a portól, szennyeződéstől, de szépen kifehéredett.


Maci gazdi

Igazából nem vagyok egy kutyasampon szakértő, rendben volt vele minden 🙂

A nyugtató hatásáról nem tudok nyilatkozni, mert Mackó fürdetés után mindig nagy lendülettel, boldogan rohan körbe-körbe a lakásban – ez most sem volt máskép”


Zentai Melinda Purple Puppy Kutyakozmetika Nyíregyháza

A Samponok nagyon jól beváltak, legjobban a kamilla és a teafa tetszett, de a kókusz és a levendula is jól tisztítanak. A legintenzívebb és legkellemesebb illata a Kamillának van szerintem, ami jól érezhető a szárítás után is. Szuper csillogó hatást adnak a szőrnek! Biztos, hogy fogok nagyobb kiszerelést rendelni, mert szuper minőség és nem kell féljek attól, hogy esetleg valamelyik vendég kutyusnak érzékenyebb bőre van, mert tuti erre nem lesz allergiás! 👍😁


Saca/Dog Kartel kutyakozmetika

Finom, puha és illatos, ráadásul állatkisérletmentes és vegán ennél többet nem is kívánhatnék, én is Faith in Nature termékeket használok, így találtam rá a kutyasamponokra és balzsamokra. Igazán boldog vagyok, hogy mostantól vendégeimet és saját kutyusomat is ezekkel a termékekkel varázsolhatom újjá.

Tiszta és friss bunda 🙂