Karácsonyi meglepetés kutyamenhelyeknek

Szeretjük a négylábú kedvenceket, különösen a kutyákat, és szeretünk segíteni másoknak. Így decemberben útnak indultunk egy-egy karácsonyi ajándékcsomaggal a karunkban, és meglátogattuk a két legismertebb menhelyet: a Rex Kutyaotthon Alapítványt és a NOÉ Állatotthon Alapítványt. Mindkét helyen örömmel fogadtak minket és a kis lakóik számára hozott ajándékcsomagot.

A Rex Kutyaotthon az ember és az állatok harmonikus együttélésének hazai megteremtéséért dolgozó, felelősséget érző állatorvosok és állatbarátok részvételével 1992-ben jött létre. Alapítványuk telephelye egy többfunkciós létesítmény – a Budapesti Állatvédelmi és Természetvédelmi Élménypark, rövid nevén „Állatsziget” – mely egyaránt szolgálja az állatvilág jobb megismertetését, a helyes állattartási kultúra kialakítását,  és  a környezettudatos magatartás népszerűsítését.

A Rex Kutyaotthon dolgozói számos kutyust megfürdettek a samponokkal, és a következő terméktapasztalatot osztották meg velünk:

„Egyenlőre 2 féle illatban próbáltuk a termékcsaládot, a Kókuszt és Teafát. Kutyáink csak úgy illatoztak a fürdetések után. Nagyon jó tisztító hatásúak és egyáltalán nem okoztak allergiás reakciót. Csak pozitív tapasztalataink voltak. Nagyon köszönjük az adományt, hálásak vagyunk érte. Ezt a kutyusok nevében is állíthatjuk!”

A NOÉ Állatotthon Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végzi a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. 2009. évtől majdnem 8 hektáros állatmenhelyük jelenleg közel ezer kutya, cica, malac, kecske, juh, strucc, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, ormányos medve, borz, ló, póni, szamár, láma, díszmadár, galamb, varjú, teknős, és szarvasmarha átmeneti, vagy – sok esetben – végleges otthona. Egyik legfontosabb célkitűzésük az oktatási szférában való részvétel és a társadalom szemléletváltozásának elősegítése, a felelős állattartásra nevelés.

A NOÉ Állatotthon munkatársai a Friend samponokról a következőket jelezték vissza:

„Nagyon jók a samponok! Egészséges és bőrbeteg kutyusokat is fürdettünk velük, és egyiküknél sem okoztak irritációt. Sőt, szőrük kifejezetten szebb lett, és élettel telibb. Köszönjük szépen az adományt.”

Támogasd Te is az állatmentő Alapítványok munkáját, vagy segíts nekik önkéntes munkával.

Elérhetőségeik:

Rex kutyamenheny – Kapcsolat
NOÉ állatothon – Kapcsolat

Írj hozzászólást